Andre Tilbud

Teori og Hørelære:

Du får lært den grundlæggende teori for bedre at kunne nyde og forstå musikken, du selv spiller eller lytter til. Hvorfor lyder musikken, som den gør? Hvordan lærer man at analysere en vanskelig rytme?

Hvad er Bbsus4?

Tilmelding til hold skal ske senest 15 maj. 

Sangskrivning:

SANGSKRIVNING – EN NY SPÆNDENDE MULIGHED PÅ VEJEN MUSIKSKOLE!

Fra 7. klasse og opefter

At skabe musik og skrive sange er spændende og udfordrende. På dette hold skal vi arbejde med at skrive sange både på egen hånd og sammen med de andre holdet. Vi skal udforske egne sange, akkorder, tekster mm.
Du skal være åben og lydhør og have lyst til at udforske sangskrivningens univers.
Du skal have gået til sang- eller instrumental undervisning i mindst to år eller på egen hånd have lært de grundlæggende akkorder mm.

Ring til Musikskolens kontor for at høre mere, hvis du er i tvivl, om dette er holdet for dig. (79965200)

TALENTSPIREORDNINGEN 

Talentspireordning er startet i skoleåret 2015-16. Det projekt, som skal sikre fødekæden til talentlinjen, som en slags forskole. Spireordningen er for elever, der er mellem 10 og 16 år på optagelsestidspunktet, men der kan dispenseres. 

Talentspireelever får udvidet undervisningstid. I stedet for de sædvanlige 25 minutters soloundervisning, får man 45 minutter pr. uge, så der bliver mere tid til fordybelse og mulighed for at arbejde målrettet mod optagelse på talentlinjen. Derudover er der 45 minutters sammenspilsundervisning. Det forventes, at eleven viser motivation og engagement og forbereder sig grundigt hjemme.

Der er 3 pladser på talentspireordningen og man kan gå på linjen i 1 år. 

Kun musikskolens lærere kan indstille elever til talentspireordningen. Skriftlig, begrundet indstilling sendes til talentlinjekoordinator Dragana Budes på musikskolen@vejen.dk. 

Der bliver en lille optagelsesprøve, hvor eleven skal spille eller synge et nummer efter eget valg, som giver et godt indtryk af elevens niveau og potentiale.

Optagelsesprøven 2021 ligger 29. maj 2021. Tilmeldingsfrist 1/5.

Pris XX kr. (Takster for 2020-21 - opkræves i 4 rater)

Spireordningen er medfinansieret at Statens Kunstråd frem til 2020. Læs mere om Statens Kunstråd Her

http://www.kulturstyrelsen.dk/fileadmin/user_upload/Fotos/Grafik/Logo/Kulturstyrelsen-DK-CMYK.gif