Rytmisk trommeslager gerne m. flair for marimbaundervisning søges til Vejen Musikskole

Vi mangler en energisk og udadvendt underviser til vores Rytmiske trommeelever. Vores store drøm er igen at få liv i alle vores flotte Marimbaer, så vi kan få vores eget marimbaorkester. Er det mon dig der kan hjælpe os med det?

Undervisningen består af soloundervisning samt undervisning af to talentelever og foregår den ene dag i Vejen by og den anden dag i Gjerndrup og Holsted. Der vil derfor skulle påregnes transport i forbindelse med stillingen. 

Stillingen er på ca. 8,8/37 fordelt over resten af arbejdsåret og er inkl. Tid til undervisning, forberedelse, koncerter, møder mv. 

Har du en relevant afsluttet musikfaglig uddannelse og meget gerne undervisningserfaring, er du god til at samarbejde, videndele, inspirere og tænke nyt, og er du god til at fange og engagere eleverne- ja så er det jo lige dig vi leder efter. 

Vejen Musikskole er en decentral musikskole på ca. 500 elever og 21 lærere. Vi har tradition for at have et højt aktivitetsniveau, bl.a. med mange arrangementer rundt omkring i kommunen. 

Vi er i fuld gang med at udvikle skolen relationelt og fællesfagligt på alle mulige måder. Derfor er den vi søger en person, som også er omstillingsparat, udviklingsmindet, selvstændig og fleksibel. Se mere om os på www.vejenmusikskole.dk eller på Facebook.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2018.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 23. oktober. Ansættelsessamtalerne finder sted først i uge 44.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FMM.

Ansøgningen sendes elektronisk vedlagt CV og dokumentation for afsluttet uddannelse til musikskolejob@vejen.dk.

Spørgsmål vedr. stillingen kan ved henvendelsen til Musikskoleleder Gitte Hvid, tlf. 7996 5200.