Dirigen til Danmarks bedste garde

 Vejen Musikskole søger dirigent til DANMARKS BEDSTE GARDE.

 

I forbindelse med, at Vejen Musikskole varetager en særlig opgave for Vejen Garden, nemlig ved at have dirigenten for Vejen Gardens Harmoniorkester ansat, søger vi en engageret og dygtig dirigent, som kan fortsætte harmoniorkesters positive udvikling.

 

Med nuværende dirigent har Vejen Gardens harmoniorkester været inde i en meget positiv udvikling i de senere år. Vi søger nu hans afløser, som kan tage orkestret mod nye højder. Vejen Garden består af i alt ca. 85 drenge/mænd – hvoraf ca. 45 musikere udgør gardens harmoniorkester. Vejen Garden er i øjeblikket regerende danmarksmester for bygarder – en titel, som garden i øvrigt har hentet hele 5 gange, og som gør Vejen Garden til Danmarks mest vindende garde. Vejen Garden er kendetegnet ved meget ambitiøse og engagerede medlemmer, enestående kammeratskab og sammenhold som gør, at vores medlemmer bliver hos os i rigtig lang tid.

 

Som dirigent bliver du ansat med 3,79/37 timer ved Vejen Musikskole, som omfatter undervisningstimerne med Vejen Gardens Harmoniorkester i 2 timer om ugen i 40 uger, samt i alt 3 weekend-øvninger på 4 timer pr. weekend inkl. forberedelse.

 

Dine opgaver og kompetencer vil være en ugentlig prøve med orkestret. Du skal have erfaring med brass-band og/eller harmoniorkester som minimum konservatorie-baggrund gode pædagogiske egenskaber høje ambitioner og stort engagement lyst, evner og vilje til fortsat at udvikle orkestret. Repertoire fastlægges i samarbejde med Vejen Gardens ledelse.

 

Orkestrets nuværende dirigent vil tage aktivt del i at overdrage dirigent-opgaven til sin afløser, så vi sikrer en god og gnidningsfri overdragelse. Tiltrædelse den 01.08.2021.Spørgsmål vedr. Vejen Garden, repertoire og evt. øvrigt kan rettes til Vejen Gardens leder, Jørgen Schmidt på tlf. 76600534 eller mail: schmidtvg@live.dk.

 

Løn og ansættelsesvilkår ved Vejen Musikskole sker i henhold til overenskomst mellem KL og FMM.

 

Ansøgningsfristen er 26.06.2021. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansøgning samt CV fremsendes elektronisk via Emply.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Gitte Hvid, Musikskoleleder på 7996 5200