Er du vores kommende tværfløjtelærer?
Vores nuværende tværfløjtelærer har travlt med egen musikervirksomhed, så nu står vi og mangler dig. Stillingen som tværfløjtelærer hos os vil blive på ca. 7,5/37 timer.

Stillingen omfatter, udover undervisning af musikskoleelever på solotværfløjte, Børnehavehold, Dagplejegrupper og ikke mindst, skal du undervise instrumentklasser på tværfløjte, i folkeskoleregi. Der kan evt. blive mulighed for også at få hold i Musikalsk Grundskole- (6-8 år)/Værkstedshold (8-10 år). Som underviser i instrumentklasser i folkeskolen, vil du komme til at samarbejde med en kompagnonlærer/pædagog om tilrettelæggelse af undervisningen.
Herudover skal du være motiveret for også at undervise elever fra vores lokale drengegarde, Vejen Garden, som vi har et tæt samarbejde med.

Vejen Musikskole er en mindre decentral musikskole, med et højt aktivitetsniveau. Vi underviser mellem 400-700 elever i hhv. musikskolen, folkeskolen, børnehaver og dagplejen. Herudover har vi mellem 20-30 arrangementer på et år, rundt om i Vejen Kommune.

I Vejen Musikskole vægter vi det tværgående samarbejde, både internt og eksternt, hvor vi gerne arbejder på tværs af faggrupper og hvor vi indgår i kollegiale fælles- og tværfaglige diskussioner, hvilket vi bl.a. gør i kraft en medvirken i mødebånd og fagteam. Hos os fungerer du ikke kun som lærer, du er også et vigtigt led i vores udvikling, vores samarbejde og vores ansigt udadtil.

Derfor lægger vi vægt på, at du er motiveret for at samarbejde på tværs af faggrupper og genrer og at du ønsker at indgå i kollegiale faglige/tværfaglige dialoger. Vi skal kunne mærke, at du brænder for at undervise og for at være sammen med elever, forældre, kollegaer, samarbejdspartnere mv. og du skal have lyst til at bruge tid på at kæde tingene sammen.

Derfor søger vi en person med følgende profil:
 Du har en relevant, afsluttet musikuddannelse og/eller solid undervisningserfaring på tværfløjte og med holdundervisning.
 Du har lyst til at samarbejde med forskellige samarbejdspartnere såsom Vejen Garden og Folkeskolen, dagplejen og børnehaver
 Du er omstillingsparat, selvstændig og handlekraftig.
 Du er motiveret for at samarbejde på tværs af faggrupper og indgå i kollegiale faglige diskussioner.
 Du er idérig, glad, udadvendt og kan motivere, inspirere og engagere eleverne
 Du er pligtopfyldende og stabil i dit fremmøde

Ansøgningsfristen er fredag den 29. maj kl. 12. Ansættelsessamtaler finder sted snarest herefter.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FMM.
Spørgsmål til stillingen rettes til musikskoleleder Gitte Hvid på 7996 5200.

Stillingen søges elektronisk via: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5151863

 

Vi modtager altid gerne din uopfordrede ansøgning.

Hilsen Musikskolen