Barselsvikariat, - Klaver og teori- og hørerlærerhold.

Barselsvikar til klaverundervisning på Vejen Musikskole – forlængelse af ansøgningsfrist

Pr. 01.05.18 har vi et barselsvikariat som klaverlærer ledigt. I første omgang er stillingen ledig frem til og med 30. juni 2018, men med mulighed for forlængelse herefter.

Stillingen indeholder ud over soloundervisning i rytmisk klaver også 2 teori- og hørelærehold for talentelever.

 

Stillingen er på 14,83/37 timer og undervisningen ligger pt. på mandage og tirsdage.

 

Du vil skulle varetage bifags-klaverundervisning af vores talentelever, og derfor vil du også skulle indgå i vores talent-fagteam omkring løsning af opgaver omkring talentlinjen, bl.a. udvikling af linjen, koncerter, arrangementer, workshops mv. Herudover forventes du at deltage i vores rytmiske fagteam, i mødebånd samt i koncerter mv.

 

Al undervisning på talentlinjen er samlet om mandagen, og derfor vil en af de skemalagte dage altid skulle ligge denne dag. Timerne ligger på Basen i Vejen, som ligger 5 min. gang fra tog- og rutebilsstationen.

 

Vi søger en frisk person, som kan undervise i alle niveauer inden for rytmisk klaver. Du skal have kendskab til niveauet på MGK, idet vores talentlinje stiler mod, at eleverne vil kunne optages på MGK gennemførelse af linjen.

 

Herudover forventer vi at du:

 

  • har en relevant afsluttet musisk uddannelse

  • kan dokumentere erfaring med undervisning i klaver  

  • er pligtopfyldende og stabil i dit fremmøde

  • er udadvendt og imødekommende

Ansøgningsfrist er fredag den 13. april kl. 12. Ansøgning samt CV sendes elektronisk til musikskolejob@vejen.dk. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Musikskoleleder Gitte Hvid på tlf. 79965200.