Nyhedsarkiv

marts 2015

Café koncert i Vejen trak fuldt hus

Skrevet 27-03-2015 af Vejen Musikskole

Café koncert i Vejen trak fuldt hus ! Onsdag d. 25. marts viste og fremførte elever fra Vejen Musikskole, hvad de havde lært i vinterens løb, for bedsteforældre, forældre, søskende m.m. og der var fyldt til sidste plads. Tusind tak for det flotte fremmøde:-) Se alle billeder på vores hjemmeside.

Vejen Musikskoles billede.

Vejen Musikskole overraskede Kultur- og Fritidschef

Skrevet 27-03-2015 af Vejen Musikskole

Kultur- og Fritidschef Henning Steen Jensen blev i dag overrasket af Vejen Musikskole på Vejen Rådhus, hvor vi sang og spillede fødselsdagssang mm. Anledningen var hans 60 års fødselsdag i morgen. Tillykke!

 
'@[235716789818581:274:Vejen Musikskole] kom idag forbi Rådhuset og overraskede Kultur- og Fritidschef Henning Steen Jensen med fødselsdagssang. Også flere af talentlinjens elever optrådte med et nummer og skabte sød musik i Byrådssalen. Læs mere om Musikskolen og Talentlinjen her: http://www.vejenmusikskole.dk/'

Og vinderen blev: Skodborg skole - tillykke

Skrevet 27-03-2015 af Vejen Musikskole

Vinderen af Vandrepokalen til årets bedste publikum i forbindelse med Skolekoncert turné 2015, blev Skodborg Skole. Der var tæt løb imellem flere af de besøgte skoler. Pokalen overrækkes på Skodborg Skole tirsdag d. 7. april til en morgensamling. Det er første gang Skodborg Skole vinder prisen. Stort tillykke! Tak til alle deltagende skoler. Vi glæder os allerede til næste års turné.

Skolekoncertturnéen var en stor succes. Se alle billeder under "Galleri"

Skrevet 27-03-2015 af Vejen Musikskole

Musikalsk Legestue 3-5 år

Skrevet 24-03-2015 af Vejen Musikskole

Giv dit barn en gave - tilmeld jer Musikskolens børnehold.

Her er det Musikalsk Legestue 3-5 år, som holder til på Grønvangskolen, som leger med det lille skib på det store hav.