Nyhedsarkiv

april 2015

Workshop for talentelever.

Skrevet 28-04-2015 af Vejen Musikskole

Vejen Musikskole samlede talentelever fra Billund, Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart til workshop i circle songs med Kristian Skårhøj den 11/4.

Det blev en dag, hvor vi droppede noderne og skabte musikken på stedet. Circle songs er baseret på at man synger sine idéer frem. Man laver små melodistumper, som bygges op lag på lag til spændende helheder. Ingen ved på forhånd, hvordan det kommer til at lyde. Processen var i fokus, og alle fik plads til at bruge stemmen lige, som den er og udforske dens muligheder. De to videoer viser elevernes egne circle kompositioner. De har haft en halv time til at løse opgaven, og vi synes, de gør det rigtig godt. 

Kristian Skårhøj er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium. Han laver workshops i hele landet, leder vokalgruppen Songs of the Moment og synger i Voxnorth. 

Vejen Musikskole fik muligheden for at lave denne spændende workshop, fordi Kulturregion Trekantområdet giver økonomisk støtte.

Se elevernes egne circle kompositioner:

 https://www.youtube.com/watch?v=7p4zb2Oh-3U

https://www.youtube.com/watch?v=GhztFm1doP4

Vejen Musikskole klar til at indtage TIVOLI

Skrevet 24-04-2015 af Vejen Musikskole

Vejen Musikskole indtager igen i år Tivoli i København Lørdag den 2. maj, tidligt om morgenen, drager en bus, fyldt til randen, med lærere, elever og forældre fra Vejen Musikskole, med store forventninger, afsted mod et Tivoli fyldt med musik. Vi skal spille koncerter i forbindelse med den årligt tilbagevendende event, Musikskoledage i Tivoli.... Vejen Musikskole kommer med 4 orkestre, med alt fra dansk folkemusik, rocksammenspil, talentsammenspil og marimba orkester bestående af 20 elever og 4 undervisere. At spille i Tivoli er, for alle der er med, en stor oplevelse, og de fleste får et sug i maven af både sceneoplevelsen og den efterfølgende tur i en af parkens mange forlystelser. Der kommer mere end 5000 elever fra musikskoler fra hele landet og optræder, så vi forventer en fantastisk dag med masser af musikalsk inspiration og store oplevelser for såvel store som små! At komme med på denne tur og spille koncert i Tivoli i København, er blot en af mange musik oplevelser, elever i Vejen Musikskole har mulighed for at få. Vi har lige nu åben for tilmelding af nye elever til den nye sæson 2015-2016. For yderligere information se vores hjemmeside: www.vejenmusikskole.dk

Se mere
Vejen Musikskoles billede.