Nyhedsarkiv

juni 2015

Susanne vender tilbage til Vejen Musikskole.

Skrevet 25-06-2015 af Vejen Musikskole

Susanne Hauberg, som tidligere har været ansat i Vejen Musikskole, vender tilbage til en fuldtidsstilling som bl.a. folkeskolekoordinator og lærer. Som folkeskolekoordinator skal hun bl.a. stå for at danne bånd mellem Vejen Musikskole og Folkeskolerne, samt være forbindelsesled i de nye samarbejdsrelationer mellem Musikskolen og Folkeskolerne, som starter op efter sommerferien på bl.a. Østerbyskolen og Bække Skole. Alt sammen som l...ed i det skal-samarbejde, som ved lov er indført med den nye folkeskolereform.

Herudover skal hun undervise i fagene Børnekor, Musikalsk Legestue 1-2 år og 3-5år, Musikalsk Grundskole for 0.-1. klasse samt Musikalsk Værksted for 2.- 3. klasse og klaver. Susanne vil også blive benyttet som underviser i Musikskolens samarbejde med Vejen Kommunale Dagpleje og Børnehaver.

Susanne er 46 år og bosat i Askov. Hun er uddannet folkeskolelærer med linjefag i bl.a. musik og har i 2013 bestået kirkesangereksamenen fra Løgum Kloster Kirkemusikskole. 

Vejen Musikskoles billede.

Ny Cellolærer ansat

Skrevet 23-06-2015 af Vejen Musikskole

Så har vi ansat Heikki Takkula som ny cellolærer pr. 1/8 2015. Han er 35 år og bosat i Odense sammen med kone og to børn – og en mere på vej her til juli. Han er uddannet ved Sibelius-Akademiet, solistuddannelse med topkarakter. Har studeret ved The Academy of Music and Dance i Jerusalem og deltaget i en række internationale masterclasses. Spiller orkester- og kammermusik samt solokoncerter i ind- og udland.... Også uddannet sportsjournalist og har arbejdet for finsk nationalradio og –tv. Underviser også ved Kolding Musikskole.

Vejen Musikskoles billede.

Super flot "Talent-afslutningskoncert"

Skrevet 15-06-2015 af Vejen Musikskole

Vores dygtige talenter gav en super flot afslutningskoncert,

som lover rigtig godt for fremtiden :-)

(se flere billeder under "galleri"

Musikforestilling i Holsted Børnehave

Skrevet 11-06-2015

På billedet ses Mats Rudklint
På billedet ses Mats Rudklint

Torsdag d. 11. juni kl. 17 stod en flok udklædte og spændte børn klar i Holsted Børnehave, mens forældre og besteforældre fik sat sig til rette på publikumsrækkerne. Børnene havde i de sidste 10 uger øvet sig på at opføre musikforestillingen Prinsesse Guldlok. En gang i ugen har Mats Rudklint væres i børnehaven og lavet sang, musik og bevægelse med både børn og da ansatte. Forestillingen var kronen på værket. Og livsglæden og lysten til musik strålede ud af alle de deltagende. Mats var fortæller og styrede forestillingen bag klaveret hvor han og børnene ivrigt sang forestillingens mange sange. Se gerne billederne fra forestillingen i galleriet.

Vejen Musikskole udbyder 10 ugers musikforløb til børnehaver. Kontakt endelig musikskolen for information herom på telefon 79 96 52 03. Så finder vi ud af at lave et forløb, der lige netop passer på Jeres børnehave.

TALENTELEVERNES AFSLUTNINGSKONCERT torsdag den 11/6 kl. 19 på Basen

Skrevet 04-06-2015

Kom og oplev nogle af musikskoles dygtigste elever. Talenterne har knoklet med musikken og har flyttet sig meget i årets løb. De glæder sig til at optræde for publikum med et bredt repertoire med både klassisk guitar, jazzsang og rocksammenspil. Alle er velkomne i salen på Basen i Vejen, og der er gratis entré og koncerten varer ca. 1 time.