Nyhedsarkiv

oktober 2015

Gratis Spil Dansk koncert

Skrevet 20-10-2015

Vejen Musikskole inviterer til gratis koncert

Vejen Musikskole fejrer igen i år Spil Dansk dagen torsdag d. 29. oktober

Vejen Musikskole har tradition for at deltage i markeringen af Spil Dansk dagen, og i år er ingen undtagelse.

Torsdag d. 29. oktober kl. 19-21 inviterer vi derfor til en helt unik koncert, hvor fokus er på dansk komponeret musik.

Koncerten foregår på Basen, i salen, Askovvej 7, 6600 Vejen, indgang A, og der er naturligvis gratis entré, og alle er velkomne.

Vejen Musikskole har to CD aktuelle musikere ansat, anmelder roste Helene Bak (www.helenebak.dk) og Tommy Høeg (www.tommyhoeg.com), og de kommer begge og giver et udsnit fra deres nye albums. Genren er pop/jazz. De vil både spille og fortælle om deres musik.

Både Helene og Tommy har også en række af deres musikskole elever med til koncerten, som ligeledes vil spille dansk komponeret musik.

Derudover kommer Vejen Musikskoles talentlinje elever og spiller et par numre. De spiller bl.a. musik af Tina Dickow og Ida Gard.

På koncert programmet er der endvidere en herlig smagsprøve på Studio73´ kommende musik teater forestilling ”Fik du set det du ville” med musik af Kim Larsen og Gasolin. Alle forestillingerne på Studio73, er desværre udsolgt, så er man ikke blandt de heldige, der har fået en billet, kan man komme og høre lidt af musikken denne aften.

Se evt: www.studio73.dk

Koncerten får også besøg af den lokale musiker, Casper V. Kristensen, der kommer og præsenterer lidt af hans egen musik, som for øvrigt kan købes på iTunes og høres på Spotify.

Det er således en helt unik koncert, så gå endelig ikke glip af denne mulighed og ta´ endelig din søster, ven, nabo m. fl. med. Husk gratis entré.

På gensyn på Basen torsdag d. 29. oktober kl. 19.00